خبرنامه cmsmelli شماره ۱۶

 

cmsmelli

cmsmelli

مقدمه 

با توجه به درخواست  شما همکاران گرامی که برای ساخت سایت های چند زبانه به مشکل برخوردید ،  cmsmelii موضوع این هفته ی خبرنامه را آموزش ساخت سایت چند زبانه قرار داده است تا شما عزیزان به سهولت بتوانید این کار را انجام دهید. 

سایت دو زبانه

معمولا افرادی که دارای یک وب سایت می باشند یا قصد دارند وب سایتی داشته باشند دوست دارند جهت افزایش مخاطبان خود از وب سایت های چند زبانه استفاده نمایند.پس در نتیجه قصد داریم در این بخش از مقالات طراحی سایت به بیان نکاتی در طراحی سایت های دو زبانه بپردازیم.
باید به این نکته توجه نمایید که در سایت های دو زبانه باید Linking (لینک دادن) را برای تبدیل یک زبان به زبان دیگر را قرار دهید.شما قادر خواهید بود لینکی ارائه نمایید که بازدیدکننده را از صفحاتی که در آن حضور دارد به صفحه ی دیگر با زبان جایگزین منتقل نماید. و یا اینکه تنها کافی می باشد آنها را به صفحه فهرست هدایت نموده تا افراد بتوانند در صفحهمعادل با زبان های جایگزین حرکت کنند.
قابل ذکر است که شما برای ساخت یک وب سایت دوزبانه ، باید دو پکیج مجزا از هم و حداقل یک دامین داشته باشید که الزامأ یکی از پکیج ها باید پکیج پیشرفته باشد.به این علت که در پکیج پیشرفته ماژول هایی که برای ساخت سایت دوزبانه احتیاج است را موجود می باشد.

ماژول هایی که برای این کار لازم است عبارتند از 

 مدیریت زیردامنه ، همگام ساز ( در صورت نیاز به اشتراک گذاری فایل بین دو پکیج ) ، مدیریت زبان ها و صفحه ی خوش آمدگویی ( در صورت نیاز و بسته به سلیقه ی شما ) 

مراحل ساخت سایت چند زبانه دو حالت دارد 

1 - اگر به تعداد زبان های مورد نیازتان دامنه دارید ،( برای زبان فارسی یک دامین و برای زبان انگلیسی یا هر زبان دیگر یک دامین مجزا از هم دارید ) ابتدا برای هر کدام از آنها  باید پکیج جداگانه تهیه کنید و بعد از خریداری پکیج ها ، اطلاعات مربوطه را وارد سایت ها کنید و تنظیمات سایت چند زبانه را با توجه به ماژول مدیریت زبان ها که در پاراگراف های  بعد به توضیح آن میپردازیم ، انجام دهید.
2 - اگر قصد دارید با یک دامنه ، سایت چند زبانه داشته باشید ، ( یک دامنه برای تمامی زبان های مورد نظرتان ) ،  باید از ماژول مدیریت زیردامنه استفاده کنید. در مرحله ی اول در پنل نمایندگی خود ،پکیج سایت فارسی خود را تهیه کنید.برای مثال شما سایت فارسی را با دامنه site.com خریداری کرده اید،مرحله ی بعد ،با یک دامنه دیگر ، پکیج دیگر را خریداری کنید .برای مثال  برای ساخت پنل سایت انگلیسی، دامنه  site-en.com را وارد کنید و بقیه مراحل ایجاد سایت را پیش ببرید. بعد در پکیج فارسی، به تعداد زبان های سایتتان زیردامنه  بسازید . برای مثال در ماژول مدیریت زیر دامنه ، کلمه ی  en ( مخفف english ) را برای سایت انگلیسی بسازید  و در قسمت آدرس ،site-en.com ( که با آن پکیج سایت انگلیسی را خریداری کرده اید ) را وارد کنید که در آخر نام دامنه سایت انگلیسی شما en.site.com  خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر به فیلم آموزشی توجه فرمائید.  
فیلم آموزشی مدیریت زیردامنه 

 

ماژول مدیریت زبان ها
با استفاده از این ماژول می توانید آیکن های زبان های مختلف سایت خود را تنظیم و فعال کنید.
 فیلم  آموزشی مدیریت زبان ها 

 

 

ماژول همگام ساز
قابل ذکر است که ماژول همگام ساز برای این است که شما فایل هایی که در دو سایت مشترک می باشند را برای هر کدام از پکیج ها ، آپلود نکنید.با استفاده از این ماژول می توانید فایل ها را به اشتراک بگذارید .
 فیلم آموزشی ماژول همگام ساز 

 

 

 صفحه خوش آمدگویی 
این ماژول کاملأ اختیاری است و هیچ لزومی برای سایت دو زبانه ندارد.اما بهتر است از این ماژول استفاده کنید و اگر می خواهید کاربر با وارد کردن دامین شما(site.com) صفحه ای برایش باز شود که شامل یک پیام خوش آمدگویی و قابلیت انتخاب زبان سایت باشد ، این ماژول را فعال کنید.
 فیلم آموزشی صفحه خوش آمدگویی

به این شکل که در تصویر بالا مشاهده می کنید، شما دارای یک سایت چند زبانه می باشید که این فرصت را به کاربران خود میدهید تا زبان مورد نظرشان را انتخاب کنند و از سایت شما بهره ببرند.امیدواریم توانسته باشیم یک آموزش خوب در مورد ساخت سایت چند زبانه در اختیار شما قرار داده باشیم.

 

با کلیک : خبرنامه های گذشته را مطالعه کنید